Στον αέρα πάλι το πρωτάθλημα!

Στον αέρα πάλι το πρωτάθλημα!

Το ελληνικό ποδόφαιρο σε νέες περιπέτειες. Δεν του έφθαναν όλα τα δεινά, δεν του έφθανε ότι μτά κόπων και βασάνων έφθασε να κάνει πρεμιέρα αύριο, αλλά ήρθε σήμερα η Εκτελεστική Ειπτροπή της ΕΠΟ να βάλι να φωτιά στη σέντρα!

Νέο πεδίο μαχών, αποτελεί το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα ανέβουν τον ερχόμενο Μάιο! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε νωρίτερα να γίνει μπαράζ μεταξύ του 2ου της Football League και του 13ου της Σούπερ Λίγκας, κάτι που δεν άρεσε διόλου στις ομάδες της Λίγκας και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Πριν μέρες, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχε εισηγηθεί την έγκριση της προκήρυξης της Σούπερ Λίγκας για υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας από την Β’ κατηγορία. Όμως σήμερα η Ε.Ε. κατέληξε στη μέση λύση, με δεδομένο ότι η Football League ήθελε την απευθείας άνοδο δύο ομάδων.

Με λίγα λόγια, με ψήφους 10-6 αποφασίστηκε να υποβιβαστούν ο 14ος, ο 15ος και ο 16ος της Λίγκας, να ανέβει απευθείας ο πρωταθλητής της Football League και αυτό που άναψε φωτιές, ήταν ότι ο 13ος της Λίγκας με τον 2ο της Β’ κατηγορίας θα δώσουν διπλό αγώνα μπαράζ για μια θέση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αποχώρησε οργισμένος από την Εκτελεστική και σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει το προγραμματισμένο δ.σ. της Σούπερ Λίγκας, όπου θα κληθεί να τροποποιήσει την προκήρυξή του πρωταθλήματος μετά τις ραγδαίες εξελίξεις. Όμως είναι αβέβαιο ότι θα το κάνει και τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι στο αέρα…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter