Στον αέρα πρωτάθλημα και Κύπελλο! – Κώλυμα δήλωσαν oι 76 διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας

Στον αέρα πρωτάθλημα και Κύπελλο! – Κώλυμα δήλωσαν oι 76 διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας

Μέχρι τέλους είναι αποφασισμένοι να το πάνε οι διαιτητές που διαμαρτύρονται για όλα όσα γίνονται σε βάρος τους και τη φετινή σεζόν (επιθέσεις εκφοβισμού, στοχοποιήσεις, μηνύσεις κλπ)

Ετσι σήμερα (29/12) αποφάσισαν όλοι μαζί, διαιτητές και βοηθοί, να δηλώσουν κώλυμα τις επόμενες αγωνιστικές σε μια κίνηση που δείχνει ότι σκληραίνουν τη στάση τους και είναι αποφασισμένοι να τινάξουν στον αέρα δύο διοργανώσεις. Και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το Κύπελλο Ελλάδας…

Στο αυριανό (30/12) κρίσιμο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας (13:30) στρέφεται πλέον όλων καθώς εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο σύμφωνα με το πρόγραμμα ή θα έχουμε οριστική αναβολή λόγω της αποχής των διαιτητών.

Οι 76 διαιτητές και βοηθοί της Λίγκας δήλωσαν κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθούν η 17η και η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν θα γίνουν και τα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ολοι τους δήλωσαν -σύμφωνα με πληροφορίες- κώλυμα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να προλάβουν την επιτροπή και να μη γίνουν οι ορισμοί για την ερχόμενη αγωνιστική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter