Στον άγρια δολοφονημένο μέσα στις φυλακές, Μπάκο, ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Στον άγρια δολοφονημένο μέσα στις φυλακές, Μπάκο, ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Στον Άμπερ Μπάκο,που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ρίχνουν την ευθύνη για την δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας.

Στις απολογίες τους σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους ότι «λένε την αλήθεια» αρνήθηκαν κάθε σχέση με τον οικονομικό εκβιασμό σε βάρος του τότε κρατούμενου, Αριστείδη Φλώρου, που είχε τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του νομικού του παραστάτη, Μιχ.Ζαφειρόπουλου , από τον οποίο ζητούσαν τα χρήματα.

Υποστήριξαν ενδεικτικά στις απολογίες τους :

Κλοντιάν Λεκοτσάι :

«Να πω ότι είμαι καθαρός ουρανός, δεν είμαι. Αλλά για αυτά που έχω κάνει έχω καταδικαστεί. Δεν έχω σχέση με τη δολοφονια Ζαφειρόπουλου. Ο Μπάκο ενέπλεξε το όνομά μου. Αυτός έδωσε την εντολή στον Μπραχιμάι να πάει στον Ζαφειρόπουλο για να τον τρομάξει. Ήταν η κακή του τύχη να πάει η σφαίρα στο συκώτι και να πεεθάνει. Ήθελαν να πάρουν λεφτά από τον Φλώρο μέσω του Ζαφειρόπουλου».

Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος , ο Μπάκο του είχε πει ότι για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, την εντολή την είχε δώσει ο Αρ. Φλώρος (υπόθεση Energa).

«O Mπάκο μου είπε- υποστήριξε – ότι είχαν συμφωνήσει 100 χιλιάδες ευρώ. Επειδή η δουλειά δεν έγινε, δεν πήραν χρήματα» .

Απ΄την πλευρά του ο συγκατηγορούμενος του, Ντ. Όλντι , υποστήριξε ότι λέει την αλήθεια για χάρη της οικογένειας του νεκρού κι όχι για τον ίδιο καθώς «εγώ είμαι ήδη καταδικασμένος Μου κατέστρεψε τη ζωή ο Μπακο. Για τους συγγενείς του, αυτοί να βρουν την αλήθεια, την οποία θα τη βρείτε εσείς. Είμαι ο τελευταίος που έμαθα τι έγινε».

Ο δε δράστης του εγκλήματος, Ιμπραχήμ Μπραχιμάι αυτός που έριξε την θανάσιμη βολή σε βάρος του δικηγόρου, είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

«Να τον τραυματίσω ήθελα και να τον φοβίσω για να φύγει το μήνυμα», ισχυρίστηκε αναφέροντας κι αυτός πως την εντολή του την έδωσε ο Μπάκο καθώς κι ότι οι Κλοντιάν και ο Όλντι δεν έχουν καμία σχέση.

Η δίκη θα συνεχιστεί τον άλλο μήνα με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter