Στον ανακριτή η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον σύντροφο της

Στον ανακριτή η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε από το μπαλκόνι τον σύντροφο της

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στα νότια προάστια, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 39χρονος σύντροφός της έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ανέφερε πως η σύντροφός του ευθύνεται για την πτώση του. 

Ωστόσο, η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο έδωσε την δική της εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης.

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά». Όπως υποστηρίζει η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter