Στον ανακριτή ο 52χρονος – Μαρτυρίες που συγκλονίζουν από τα βασανιστήρια της 22χρονης

Στον ανακριτή ο 52χρονος – Μαρτυρίες που συγκλονίζουν από τα βασανιστήρια της 22χρονης

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 52χρονος που κατηγορείται για αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονη φοιτήτριας. 

Ο 52χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, κατηγορίες τις οποίες αρνείται, υποστηρίζοντας ότι η φοιτήτρια έμεινε στο διαμέρισμά του με τη θέλησή της.

Η περιγραφή όμως της κοπέλας για τα όσα έζησε στα χέρια του 52χρονου κατηγορούμενου προκαλούν ανατριχίλα. 

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», ανέφερε.

Ο κατηγορούμενος φέρει σημάδια από την πάλη που προσπάθησε να δώσει η κοπέλα πριν επιδράσει το αναισθητικό, ενώ η ίδια έχει εγκαύματα στο πρόσωπο από τη συνεχή χρήση αιθέρα που χρησιμοποιούσε ο δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δράμα που πέρασε η νεαρή φοιτήτρια έχει καταγραφεί από το κύκλωμα βιντεοσκόπησης που είχε εγκαταστήσει ο δράστης και εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως, που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα με μία λέξη: «Φρίκη!». Οι ίδιοι εκτιμούν ότι ο 52χρονος θα σκότωνε την κοπέλα αφού είχε δει το πρόσωπό του και ήξερε το σπίτι του.

Αίσθηση αλλά και αμφιβολίες τόσο στην κοινή γνώμη όσο και στους αστυνομικούς προκάλεσε ο τρόπος εισόδου του δράστη το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί, καθώς ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι είναι 95% ανάπηρος και τυφλός.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν το ποσοστό αναπηρίας του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter