Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης

Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων από νωρίς το πρωί ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης (τότε) αθλήτριά τους.

Οι αστυνομικοί με μια επιχείρηση-αστραπή τον οδήγησαν τρέχοντας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της.

Μάλιστα ανέφερε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter