Στον Ανακριτή η Εύη Βατίδου μαζί με τον πρώην σύζυγό της Αλ. Κούγια – Τι ισχυρίζεται η 57χρονη συνεπιβάτης της μηχανής

Στον Ανακριτή η Εύη Βατίδου μαζί με τον πρώην σύζυγό της Αλ. Κούγια – Τι ισχυρίζεται η 57χρονη συνεπιβάτης της μηχανής

Το πρωί της Δευτέρας, προσήλθε στον Ανακριτή η Εύη Βατίδου μαζί με τον πρώην σύζυγο και δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Κατηγορείται πως κυνήγησε και εμβόλισε μια μηχανή τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας τους δυο αναβάτες. Η ίδια αρνείται πως τους εμβόλισε.

Ο δικηγόρος της 57χρονης τραυματία-συνεπιβάτη της μηχανής, που φέρεται να εμβόλισε η Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, Περικλής Ξηρογιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να αναφερθεί στην πλευρά της εντολέας του. Εκεί ανέφερε πως η 57χρονη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. «Περιμένει τις εκτιμήσεις των γιατρών για την περαιτέρω πορεία της», ανέφερε ο ίδιος την κατάσταση της υγείας της εντολέας του.

«Αυτό που μου μετέφερε η πελάτισσά μου, είναι πως ένα τζιπ εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαινε, από πίσω, το οποίο τους ακολουθούσε και έτσι συνέβη ο τραυματισμός της». Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ανέφερε πως η εντολέας του, του είπε ότι το τζιπ «τους ακολουθούσε και χτύπησε από πίσω τη μηχανή».

Σχετικά με το τι προηγήθηκε από το χτύπημα, ο κ. Ξηρογιάννης ανέφερε πως για αυτό θα απαντήσει ο συνήγορος του οδηγού της μηχανής. «Σίγουρα έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός, το τι έγινε ακριβώς δεν γνωρίζω», ανέφερε ο ίδιος.

Το χρονικό του συμβάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύη Βατίδου φαίνεται να κυνήγησε τον οδηγό της μηχανής τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οποία συνεπιβάτης ήταν και η 57χρονη. Αφορμή πιθανότατα ήταν ζημιά που προκάλεσαν στον καθρέφτη του οχήματός της.

Τι ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο Mega για την υπόθεση. Υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από αναβάτη μοτοσυκλέτας, ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. «Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter