Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας – Ποια υπόθεση αφορά

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας – Ποια υπόθεση αφορά

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε την Τετάρτη, ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνης Δελατόλας που προσήχθη την Τρίτη στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης. Το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως η κράτησή του αφορούσε οικονομικές εκκρεμότητες και συγκεκριμένα για φοροδιαφυγή. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του εκδότη της εβδομαδιαίας εφημερίδας διέρρεαν πως πρόκειται για «παρεξήγηση» και αυτό το «μπέρδεμα» θα λυθεί πολύ σύντομα. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός ο λόγος της κράτησης του Αντώνη Δελατόλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, αφορά μία υπόθεση αρκετά παλιότερη καθώς φέρεται να βρέθηκε στον λογαριασμό του εκδότη ένα ποσό το οποίο ο ίδιος το χαρακτήριζε ως «δάνειο» αλλά οι φορολογικές αρχές το εξέλαβαν ως εισόδημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αφορά  τη σχέση Δελατόλα – Ρέστη και δάνειο από την τράπεζα FBB, μία υπόθεση που είχε φέρει στο φως το περιοδικό «Hot Doc», που είχε αποκαλύψει πως είχε λάβει μεγάλο δάνειο, χωρίς εγγυήσεις αλλά με εγγυητή τον εφοπλιστή και τραπεζίτη, αλλά δεν πλήρωσε τη δόση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκδότης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ο οφειλή υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ, ενώ είχε κλητευθεί για να απολογηθεί δύο φορές από την ανακρίτρια και δεν προσήλθε με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter