Στον ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο

Στον ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο ταυτόχρονης επιχείρησης της αστυνομίας σε Μύκονο και Αττική.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 76 γραμμ. κοκαΐνης, 50 γραμμ. κάνναβης, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλι με -15- φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 6.865-ευρώ.

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της πλαστογραφίας κατ΄εξακολούθηση, της κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και της παράβασης νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικές ύλες κ.ά.

«Μετά τη χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη και παρουσίαση της υπόθεσης των 50 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης νομίζω ότι νιώθουμε ασφαλείς σαν πολίτες και κοινωνία ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά φέτος στη Μύκονο. Εύχομαι η υπόθεση η επόμενη που θα απασχολήσει τη δημοσιότητα, να μην είναι μία φούσκα και είναι η σύλληψη των δραστών για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter