Στον δήμο Μεταμόρφωσης δεν πάει ο… κορονοϊός!

Στον δήμο Μεταμόρφωσης δεν πάει ο… κορονοϊός!

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που έφτασαν στο documentonews.gr και απεικονίζουν εν μέσω έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας συγχρωτισμό σε πανηγύρι στη Μεταμόρφωση.

Παρά το γεγονός ότι οι εμποροπανήγυρεις επιτρέπονται βάσει νόμου σε αντίθεση με τα πανηγύρια (τα λεγόμενα κρασοπανήγυρα, με χορό κτλ) τα μέτρα ήταν εμφανώς χαλαρά, αν όχι ανύπαρκτα. Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αυτόπτης μάρτυρας.

Το πανηγύρι έγινε την Τετάρτη 5/8 στο δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής λόγω του σημερινού εορτασμού του Σωτήρος. Ναι μεν είναι απολύτως κατανοητό για τους μικροπωλητές και όλους όσοι πασχίζουν για να βγάλουν τα προς το ζην από τη διοργάνωση των πανηγυριών αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται πάτημα για να μην τηρούνται τα μέτρα.

Την κύρια ευθύνη σαφώς και την έχουν οι αρμόδιες δημοτικές αρχές και μετέπειτα οι δημότες που “χαλαροί” απολάμβαναν την άλλοτε απλή βόλτα ανάμεσα στις πραμάτιες των πάγκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γενική γραμματέας του δήμου Μεταμόρφωσης, Πετρούλα Μπαστέα (διορίστηκε τον περσινό Νοέμβριο) είναι πρώην αντιδήμαρχος Βύρωνα επί δημαρχίας… Νίκου Χαρδαλιά. 



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter