Στον Εισαγγελέα ο Μαγκουάιρ που έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ (Photos-Video)

Στον Εισαγγελέα ο Μαγκουάιρ που έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ (Photos-Video)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/8) μαζί με τον αδελφό του κι ένα φίλο τους μετά από καυγά και επίθεση σε αστυνομικό στην Μύκονο, οδηγείται σήμερα (22/8) στις 11 το πρωί στον Εισαγγελέα Σύρου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα αποδεχθεί το κατηγορητήριο.

Την ίδια ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ και πολλά ακόμη διεθνή, έχουν κάνει τον αρχηγό των «Κόκκινων Διαβόλων» πρώτο θέμα…

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ εμπλέκεται σε περιστατικό στην Μύκονο, αναφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ” είναι ο τίτλος για το Sky Sports, ενώ το BBC αναφέρει: «Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές».

Η Daily Mail αναφέρει: «Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο για επίθεση στην αστυνομία μετά από δυνατή νύχτα σε μπαρ, ενώ κάνει διακοπές με τους συμπαίκτες του».

«Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου κρατείται στην Ελλάδα για επίθεση σε αστυνομικούς» γράφει η Telegraph, «Πάμε στο κελί» γράφει η Daily Star.

Το γερμανικό δίκτυο Sky αναφέρει: «Μετά από επίθεση σε αστυνομικούς, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απομακρύνεται με χειροπέδες».

Η γαλλική Equipe γράφει «Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη μετά από μάχη σε ελληνικό νησί».

«Ο Μαγκουάιρ συνελήφθη σε ελληνικό νησί μετά από καυγά» γράφει η ισπανική AS

Τέλος, το γερμανικό δίκτυο Sky αναφέρει: “Μετά από επίθεση σε αστυνομικούς, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απομακρύνεται με χειροπέδες”.

Δείτε τη μεταγωγή του Μαγκουάιρ στο αστυνομικό τμήμα Σύρου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter