Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης – Τι είπε στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη και το όπλο

Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης – Τι είπε στους αστυνομικούς για την κοκαΐνη και το όπλο

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά από αστυνομικό έλεγχο όπου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα όπλο κι ένα τέιζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε εάν έχει κάτι παράνομο επάνω του, απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο, ένας εκ των αστυνομικών παρατήρησε ένα μαύρο τσαντάκι στη θέση του συνοδηγού. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαϊνης και ένα πιστόλι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι διαθέτει άδεια οπλοφορίας, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν ανανεωθεί. Πρόσθεσε δε ότι διαθέτει όπλο καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Κούγιας: «Δεν είναι δική του η κοκαΐνη»

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, αρνήθηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Κατά τον Αλέξη Κούγια, τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν στο Ελληνικό το βράδυ της Κυριακής ήταν τυπικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter