Στον εισαγγελέα οι δέκα πρόσφυγες που παρίσταναν ομάδα βόλεϊ

Στον εισαγγελέα οι δέκα πρόσφυγες που παρίσταναν ομάδα βόλεϊ

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται σήμερα (23/9) οι 10 πρόσφυγες από την Συρία, που συνελήφθησαν την Κυριακή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην προσπάθεια τους να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό παριστάνοντας μια ομάδα βόλεϊ από την Ουκρανία…

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ οι δέκα αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα μετανάστευσης και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κι αυτό γιατί είχαν στη κατοχή τους γνήσια ουκρανικά διαβατήρια που είχαν εκδοθεί για άλλα άτομα άσχετα με τους δέκα, και τα οποία (διαβατήρια) ήταν καταχωρημένα στις αρχές από καιρό ως κλαπέντα- απολεσθέντα. Επίσης οι κατηγορούμενοι διαπιστώθηκε ότι στερούνταν και νόμιμων εγγράφων στην χώρα μας.

Οι δέκα πρόσφυγες -σύμφωνα με την αστυνομία- προσήλθαν από κοινού στον έλεγχο διαβατηρίων, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία ώστε να μοιάζουν με ομάδα βόλεϊ, φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, καθώς και δύο μπάλες βόλεϊ. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να βγουν παράνομα από τη χώρα, κάνοντας χρήση των ουκρανικών διαβατηρίων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter