Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες Νικολόπουλου – Τα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Καμμένο (Photo)

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες Νικολόπουλου – Τα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Καμμένο (Photo)

Σε εισαγγελέα οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου κατά του Πάνου Καμμένου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθήνας,Ευάγγελο Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος και επέχει θέση μήνυσης, με την οποία καταγγέλλει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο ότι τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου για εκβιασμό

Ο καταγγέλλων επικαλείται γραπτά μηνύματα που έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως υποστηρίζει, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι “θα σου βγάλω όλα τα σαιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα ” εννοώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη της υπόθεσης.

Τα μηνύματα

Με ένα tweet τους στον λογαριασμό τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κοινοποίησαν φωτογραφία που δείχνει τη συνομιλία των δύο πολιτικών. 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ @PanosKammenos δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter