Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Κίνδυνος για τους ασθενείς

Στον Εισαγγελέα στέλνει τρεις γιατρούς «μαϊμού» ο ΙΣΑ - Πολίτης παριστάνει τον καρδιολόγο σε αθλητικά σωματεία

Στον Εισαγγελέα μεταβίβασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τρεις φακέλους που αφορούν σε ισάριθμες περιπτώσεις πλαστών ιατρικών πτυχίων, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο του κύκλου ελέγχου των τίτλων σπουδών των μελών του. Για τη καλύτερη διασταύρωση των στοιχείων οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΣΑ επικοινωνούν τακτικά με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ο έλεγχος εντόπισε δύο μέλη του Συλλόγου τα οποία είχαν προσκομίσει πλαστά πιστοποιητικά από πτυχία του εξωτερικού, ενώ ο ένας είχε ήδη ξεκινήσει ειδικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο τρίτος «γιατρός» δεν είναι παρά πολίτης που έχει πλαστογραφήσει το πτυχίο ελληνικού πανεπιστημίου, ενώ συνεργάζεται με αθλητικά σωματείο ως καρδιολόγος!

Η εν λόγω περίπτωση κρίνεται η πιο επικίνδυνη καθώς θέτει άμεσα σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει όλα τα μέσα και θα κάνει τις δέουσες ενέργειες για να προστατέψει τόσο τα μέλη του όσο και τη δημόσια υγεία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.