Στον εισαγγελέα Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ που αρνείται τα πάντα…

Στον εισαγγελέα Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ που αρνείται τα πάντα…

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, που συνελήφθη μετά από άγριο καβγά χθες βράδυ (20/8) στη Μύκονο μαζί με τον αδελφό του κι έναν ακόμα φίλο τους, οδηγείται αυτή την ώρα με χειροπέδες στον εισαγγελέα Σύρου.

Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία εκτός από τον αδελφό και τον φίλο τους, ήταν αρχικά και οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς, συνεπλάκη έξω από μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου με άλλη παρέα Αγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τα αδέλφια Μαγκουάιρ και τον φίλο τους, οι οποίοι στη συνέχεια χτύπησαν έναν από τους αστυνομικούς! Τελικά οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε. Όταν έφτασαν έξω από το τμήμα, οι τρεις το έβαλαν στα πόδια και χρειάστηκε να έρθουν ενισχύσεις για να τους καταδιώξουν μέχρι που τους συνέλαβαν. Την ώρα που τους περνούσαν χειροπέδες οι τρεις, χτύπησαν έναν ακόμη αστυνομικό…

Όπως ανάφεραν αστυνομικές πηγές, οι τρεις άνδρες ήταν μεθυσμένοι και στο τμήμα φώναζαν προσπάθησαν να τους δωροδοκήσουν (!) και παρέμειναν εριστικοί.

Το πρωί σήμερα (21/8) και οι τρεις Αγγλοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι, απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη από τους αστυνομικούς, όμως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκαν με πλοίο της γραμμής στον εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ο ίδιος αρνείται ότι μετείχε στο επεισόδιο και ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter