Στον… εξωπλανήτη αδελφές μου, στον εξωπλανήτη!

Στον… εξωπλανήτη αδελφές μου, στον εξωπλανήτη!

Αγαπημένοι πολιτικοί πατέρες του ελληνικού έθνους και της κοινωνίας των εθνών εν γένει,σας έχουμε ευχάριστα! Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης που μοιάζει επικίνδυνα με τη Γη! Ακολουθούν εναλλακτικές προτάσεις.

Πρόταση πρώτη: εμείς μένουμε στ’ αυγά μας. Εσείς, ως… πρωτοπόροι που είστε έτσι κι αλλιώς, πηγαίνετε να προετοιμάσετε το έδαφος, να φτιάξετε υποδομές – με τους γνωστούς τρόπους και εργολάβους – και μετά μας σφυράτε να ΄ρθουμε κι εμείς και να καταστρέψουμε άλλον ένα πλανήτη, όλοι μαζί με εθνική και διαπλανητική ομοψυχία!

Πρόταση δεύτερη, συμπληρωματική της πρώτης: μην ξεχάσετε τον Στουρνάρα και τους αλλοδαπούς συναδέλφους του, ούτως ώστε όταν έρθουμε να… πνιγούμε στα δάνεια και να ζήσουμε χλιδάτα, γιατί νισάφι πια με την κρίση και το σφύξιμο!

Πρόταση τρίτη, συμπληρωματική των άλλων δύο: να πάρετε μαζί σας εφοπλιστές, κατασκευαστές – γιατί όχι και… ληστές – πρόθυμους να ανοίξουν μέσα ενημέρωσης, πληρώνοντας σε διοξείδιο του άνθρακα δημοσιογράφους – αν γίνουν ενοχλητικοί, υπάρχει και το μονοξείδιο – και παίρνοντας θαλασσοδάνεια από την προηγούμενη κατηγορία!

Πρόταση τέταρτη, με αποκλειστικό αποδέκτη τον αγαπημένο «πατάτες μπλουμ» – λέγε με και Ντάισελμπλουμ: μπορείς να μεταφέρεις τις διαπραγματεύσεις για την ελληνική αξιολόγηση στον εξωπλανήτη και να σας πάρει να την κλείσετε ίσαμε και τρεις δεκαετίες ακόμα! Πρόβλημα ουδέν! Α, Ακάκιε-Γερούν, μην ξεχάσεις τα τσιγάρα, τα ποτά και… οι γυναίκες να είναι από το Νότο!

Και μία πρόταση για τον πλανητάρχη: μην αφήσετε τον Τραμπ έξω από τον φυσικό του χώρο – το διάστημα!

Πρόταση τελευταία και καλύτερη μόνον προς τους πολιτικούς πατέρες του ελληνικού έθνους: πάμε πρώτοι εμείς, μένετε εσείς στα έδρανά σας, κάντε κι εκλογές μόνοι σας, αυτοψηφιστείτε και κυβερνήστε με πλειοψηφίες του 0,0003%, χωρίς να έχετε ανάγκη από προεκλογικές ή μετεκλογικές συνεργασίες, από την Διαμαντοπούλου, τον Ευάγγελο, τον Σταύρο και τ’ άλλα παιδιά! Άντε και καλές καριέρες! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter