Στον Γενικό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Πολάκης – Ξανθόπουλος για την υπόθεση Νικολάου (Video)

Στον Γενικό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Πολάκης – Ξανθόπουλος για την υπόθεση Νικολάου (Video)

Στις 11 το πρωί της Τρίτης έφτασαν ο Παύλος Πολάκης (Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) κ και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος (Τομεάρχης Δικαιοσύνης), στον Γενικό Διευθυντή του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να ενημερωθούν για όσα διαπίστωσε το κλιμάκιο του κόμματος για την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου (πρ. γγ Αντιεγκληματικής Πολιτικής) όταν μετέβη πριν λίγες μέρες για άλλη υπόθεση στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Δείτε επίσης: Στον Γενικό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Πολάκης – Ξανθόπουλος για την υπόθεση Νικολάου

Με την ευκαιρία αυτή οι βουλευτές και τομεάρχες θα ενημερωθούν από την Οικονομική Εισαγγελία και για την αναφορά που κατέθεσαν στην προηγούμενη συνάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε αποκαλύψει ότι επί 19 μήνες ΣΔΟΕ και η Οικονομική Εισαγγελία δεν έχουν κάνει τίποτα για να διερευνήσουν επί της ουσίας τις συμβάσεις που είχε υπογράψει η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου για την προμήθεια υλικών στις φυλακές, για τις οποίες οι Χρήστος Σπίρτζης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Παύλος Πολάκης είχαν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο το Μάιο του 2021 καταγγέλλοντας ζημία του Δημοσίου άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter