Στον Λευκό Οίκο ο Κάνιε Γουέστ – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Τραμπ

Στον Λευκό Οίκο ο Κάνιε Γουέστ – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Τραμπ

Ο Κάνιε Γουέστ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον γαμπρό και σύμβουλό του, Τζάρεντ Κούσνερ στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο σταρ της ραπ, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε την υποστήριξή του στον Τραμπ στο στο “Saturday Night Live”, θα γευματίσει με τον πρόεδρο και τον γαμπρό του σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την εφημερίδα “The New York Times”.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του νέου κύκλου του “SNL” την περασμένη εβδομάδα, ο Γουέστ που ήταν καλεσμένος, φόρεσε ένα καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Ας κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική) και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι θέλουν να καταστήσουν τους πολίτες εξαρτημένους από κοινωνικά επιδόματα.

«Πολύ συχνά, όταν μιλάω με έναν λευκό, μου λέει: “Πώς μπορείς να αγαπάς τον Τραμπ; Είναι ρατσιστής”. (Κι εγώ απαντώ), εάν ο ρατσισμός ήταν για εμένα πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό θα είχα εγκαταλείψει την Αμερική», είπε ο ράπερ, επιχειρηματίας και και σύζυγος της πρωταγωνίστριας ριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν.

Επανέλαβε ακόμη το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Γουέστ αργότερα εισέπραξε επαίνους από τον Τραμπ, ο οποίος στο Twitter έγραψε ότι δεν παρακολούθησε το σόου, αλλά άκουσε ότι ο “Κάνιε ήταν σπουδαίος”.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής “Hot 97”, Έμπρο Ντάρντεν είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ του τηλεφώνησε σε μία προσπάθεια να πάρει μαζί του στον Λευκό Οίκο και τον Κόλιν Κάπερνικ, παίκτη και πρώην σούπερ σταρ των Σαν Φρανσίσκο 49ers, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κάπερνικ το 2016 διαμαρτυρόμενος για τις αδικίες και την αστυνομική αυθαιρεσία κατά των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, γονάτισε κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του αμερικανικού εθνικού ύμνου πριν από την έναρξη αγώνα.

Την κίνησή του μιμήθηκαν πολλοί συνάδελφοί του, όμως ο αθλητής οδηγήθηκε εκτός των 49ers τον Μάρτιο και δέχθηκε βολές από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των οργανισμών της NFL, διοργανώτριας αρχής του ομώνυμου πρωταθλήματος στο άθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ να απολύουν “όσους παίκτες δεν σέβονται την αμερικανική σημαία”.

Δεν φαίνεται μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Page Six, ο Κάπερνικ να συνοδεύει τον Κάνιε Γουέστ στον Λευκό Οίκο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter