Στον Πειραιά η “Μπάρτσα”, στην Αθήνα η Μίλαν και καλό 3ήμερο!

Στον Πειραιά η “Μπάρτσα”, στην Αθήνα η Μίλαν και καλό 3ήμερο!

Ο δεύτερος γύρος των δυο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλογικών διοργανώσεων ξεκινάει σήμερα, με τα περιθώρια λάθους να μικραίνουν αισθητά και όλες τις ομάδες, φαβορί και μη, να θέλουν είτε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους μέσω μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων τους, είτε να παίξουν την τελευταία τους ζαριά για κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ (για τους συλλόγους που συμμετέχουν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ).

Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός

Μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει βαθμολογικό σεφτέ στον όμιλο του, αλλά η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσει κανείς την εντός έδρα ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε έναν όμιλο με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας. Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα μπορεί δείχνουν πολύ ισχυρές για τους ερυθρολεύκους αυτή τη στιγμή, αλλά στην έδρα του ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να καταφέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα (Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουν. κτλ). Το Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ολυμπιακός τη Μπαρτσελόνα με ένα γκολ διαφορά σε… διψήφιες αποδόσεις! Μετά την ομολογουμένως κακή εμφάνιση των “Κόκκινων” στη Λεωφόρο και το χαμένο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο δρόμο των επιτυχιών.

“Φύγε ρε Λύμπε!”

Φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Ζούλιο Σέζαρ ανοίγει το σκορ με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, γράφοντας μία από τις μεγαλύτερες στιγμές και νίκες της ΑΕΚ στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα χρόνια πέρασαν και τόσο η Μίλαν, όσο και η Ένωση βρίσκονται σε διαφορετικές στιγμές από τότε, αλλά η αίγλη είναι ακόμα εκεί ακόμα κι αν αυτή τη φορά το πλαίσιο είναι… Europa League. Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή της στους 32 της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και μετά τη χθεσινή νίκη στη Νέα Σμύρνη, ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πανίσχυρη, αλλά σε κακό φεγγάρι, Μίλαν, θα δώσει… φτερά στους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το σενάριο του… 2006 και να κερδίσει η Ένωση με 1-0 προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις από το Stoiximan.gr!

Προφανώς οι εβδομάδες ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν είναι μόνο ελληνικές ομάδες, αφού μεταξύ άλλων διεξάγονται αναμετρήσεις “φωτιά”, όπως το Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα – Τσέλσι, Τότεναμ – Ρεάλ και πολλοί ακόμα ενδιαφέροντες αγώνες. Καλή απόλαυση!        

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter