Στον ρυθμό του Ντιέγκο

Στον ρυθμό του Ντιέγκο

Με ηγέτη τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ υπέταξε 3-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και με την 21η νίκη του σε 24 αγώνες πλησίασε ακόμα περισσότερο σε αυτό που φώναζαν οι οπαδοί του στην κατάμεστη Τούμπα, «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές».

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου ξεπέρασε με άνεση και το διπλό σοκ από το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 16’ και από τον τραυματισμό του Μαουρίτσιο στο 22’. Τον αρχηγό του ΠΑΟΚ νίκησε με εξαιρετική επέμβαση ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Θεοδωράκης, ενώ τον Βραζιλιάνο αντικατέστησε ο Σάκχοφ.

Το σκορ άνοιξε στο 39’ με κεφαλιά ο Ολιβέιρα έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια. Στο 45+2 ο Μπίσεσβαρ ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81’ ο Σφιντέρσκι, μόλις ένα λεπτό μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 91’ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες επειδή αποβλήθηκε ο Μάντσον. Ο Βραζιλιάνος πάτησε τον Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο (22’ Σάκχοφ), Ολιβέιρα, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (63’ Γιαννούλης), Άκπομ (80’ Σφιντέρσκι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Κατράνης (46’ Μανούσος), Μάντσον, Ούμπιδες (84’ Κορτ), Στρούγγης (59’ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Μπρούνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter