Στον ΣΚΑΪ άλλαξαν τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για να κρύψουν το θέμα Γεωργιάδη (Photos – Video)

Στον ΣΚΑΪ άλλαξαν τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για να κρύψουν το θέμα Γεωργιάδη (Photos – Video)

Παλιά μου τέχνη κόσκινο…για το κανάλι του Φαλήρου η κοπτοραπτική. 

Ο ΣΚΑΪ μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές ειδικά όταν υπάρχει ανάγκη και στην περίπτωση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη η ανάγκη αυτή είναι επιτακτική.

Την πρακτική αυτή εφάρμοσε και στις 27 Φεβρουαρίου 2019, όπως καταγγέλλει σήμερα η ίδια η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της στο οποίο γράφει: «Πρωτοφανές! Ο ΣΚΑΪ έδειξε ψεύτικο πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη».

Συγκεκριμένα, μια ημέρα μετά την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια ανηλίκων στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζουν ως είθισται σε μορφή βίντεο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του… 2016.

Τυχαίο; θα αναρωτηθεί κανείς. Καθόλου! Διότι κατά σύμπτωση το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» άφηνε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη και προέτρεπε στον Πρόεδρο της ΝΔ να διώξει τους φαύλους από το κόμμα.

Το πρωτοσέλιδο που παρουσίασαν

Το πρωτοσέλιδο όμως της Δημοκρατίας ήταν αυτό

Πάντως νωρίτερα όταν έκαναν οι παρουσιαστές την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων, παρουσίασαν το σωστό και όχι του 2016 πιθανότατα γιατί ήταν ακόμα πολύ πρωί

https://www.youtube.com/watch?v=UNVaD5L_biE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter