Στον ΣΚΑΪ κατόπιν εορτής αναγνωρίζουν το «στραπάτσο» της ΝΔ με τα voucher (Video)

Στον ΣΚΑΪ κατόπιν εορτής αναγνωρίζουν το «στραπάτσο» της ΝΔ με τα voucher (Video)

Ακόμα και τα επικοινωνιακά δεκανίκια και οι προπαγανδιστικές ντουντούκες της ΝΔ δεν μπορούν να αντέξουν την κατακραυγή μετά την νέα α΄τακτη υποχώρηση της κυβέρνησης με την τηλεκατάρτιση, τα voucher και τα “Σκοιλ Ελικικού”!

Ο λόγος και πάλι για τον ΣΚΑΪ που όταν το Documento και το documentonews.gr τα αποκάλυπτε ήταν ανύπαρκτα, όταν ωστόσο σκάει με κρότο, τότε αναγκάζεται εκ των υστέρων να τα παραδεχθεί.

Αφορμή αυτή τη φορά το σκάνδαλο με τα voucher που ανάγκασε την κυβέρνηση σε… ισπανική υποχώρηση, αφήνοντας βέβαια έκθετο και τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Βρούτση και όσους έβγαιναν στα κανάλια για να υπερασπιστούν την απίστευτη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, του Άδωνη Γεωργιάδη συμπεριλαμβανομένου.

Και ανάμεσα σε αυτά που λένε οι δύο εργαζόμενοι στον σταθμό Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε, περί πλατφόρμας και κοινωνικών δικτύων σε μια προσπάθεια να τα μπορδουκλώσουν δεν κρατιούνται και στο τέλος παραδέχονται πως πρόκειται για «στραπάτσο» της Ν.Δ και νίκη του Αλέξη Τσίπρα και του twitter (social media), μέσω του οποίου αναδείχθηκε και το θέμα με τα “Σκοιλ Ελικικού”

«Όπως και να το κάνουμε το πιστώνεται ο Τσίπρας αυτό που έγινε. Είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, να το πούμε αυτό», παραδέχεται ο Δημήτρης Οικονόμου, για να συμφωνήσει αμέσως ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: Μάλλον από αγανάκτηση μας θυμίζουν – εάν το έχουμε ξεχάσει- πως η υπόθεση θυμίζει και το άλλο στραπάτσο με τους διοικητές των νοσοκομείων…

Μόνον, που η δημοσιογράφοι πρέπει αποκαλύπτουν και όχι να συγκαλύπτουν… και να το παραδέχονται εκ των προτέρων όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter