Στον Σκέρτσο έφταιγε ο «πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος» – Τελικά στην ΕΛΑΣ… μεταδίδουν τον κορονοϊό

Στον Σκέρτσο έφταιγε ο «πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος» – Τελικά στην ΕΛΑΣ… μεταδίδουν τον κορονοϊό

Εξηγήσεις μετά τη σφοδρή κριτική που του άσκησε η αντιπολίτευση για τις προηγούμενες δηλώσεις του, την Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, προσπάθησε να δώσει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκερτσος, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα.

Αφού τα έριξε στον… «πιεστικό τηλεοπτικό χρόνο», προσπάθησε να μας (ξανά)πείσει ότι οι αστυνομικοί «δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας».

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση στηρίζει το αμφιλεγόμενο μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις “αλυσίδες διασποράς το ιού” , τότε οι κατά δεκάδες “συναθροίσεις” αστυνομικών στις διαδηλώσεις τι είναι; Όταν σε πολλές περιπτώσεις έρχονται σε άμεση επαφή με διαδηλωτές στο πλαίσιο “επιβολής της τάξης” όπως τους διατάζουν οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους, δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού; Εύλογα ερωτήματα που απέφυγε πάλι να απαντήσει ο υπουργός Επικρατείας…

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με τις δηλώσεις Σκέρτσου για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς;

Πανικός Σκέρτσου: Για διαστρέβλωση της δήλωσής του κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Ά. Σκερτσου έχει ως εξής:

«Ο πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές διατυπώσεις που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση. Προφανώς οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας. Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό δεν αποτελεί πολιτική σημαία ευκαιρίας. Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό συνδέεται ευθέως με τον κίνδυνο έκθεσης και μετάδοσης του ιού σε ευάλωτες ομάδες όπως π.χ. οι ασθενείς που προσφεύγουν στα νοσοκομεία για να αναζητήσουν θεραπεία και όχι για να κολλήσουν COVID.

Οι ανεφάρμοστες και αμφίσημες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν ”προαιρετικής υποχρεωτικότητας” -δηλαδή χωρίς πρακτικές κυρώσεις- και σε άλλες ομάδες δημοσίων υπαλλήλων πλην των υγειονομικών, ψαρεύουν σε θολά νερά χωρίς να προσφέρουν πρακτικά κάποιο υγειονομικό όφελος ως προς τη γενική ανοσία του πληθυσμού. Λειτουργούν όμως σίγουρα παρελκυστικά αφενός για να καλύψουν τη συστηματικά επαμφοτερίζουσα στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα θέματα της πανδημίας και αφετέρου για να προκαλέσουν αναστάτωση σε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, όπως είναι η δημόσια τάξη και ασφάλεια».

Και, εν κατακλείδι, «τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσουν, λοιπόν, να παράγουν τόσο ανώφελο θόρυβο που προκαλεί μόνο σύγχυση και παραπληροφόρηση και ας ασχοληθούν καλύτερα με τον πρώην Αν. Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη που χθες για άλλη μια φορά αμφισβήτησε ευθέως την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κόντρα στις επίσημες θέσεις του κόμματος και του αρχηγού του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter