Στον τελικό του Champions League η Ίντερ μετά από 13 χρόνια

Στον τελικό του Champions League η Ίντερ μετά από 13 χρόνια

Η Ίντερ έκανε… περίπατο στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μίλαν, την οποία νίκησε δύο φορές. Στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και στη ρεβάνς με 1-0. Ο αντίπαλος των νερατζούρι στον τελικό της 10ης Ιουνίου θα αναδειχθεί από το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ.

Στη ρεβάνς το γκολ – νίκη για την Ίντερ πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 74’ (1-0). Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έφτασε στον έκτο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/UEFA Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά από το 2009-10 και την εποχή του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Ιντσάγκι έγινε ο πέμπτος Ιταλός προπονητής που θα κοουτσάρει μια ιταλική ομάδα στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά τον Φάμπιο Καπέλο με τη Μίλαν, τον Μαρσέλο Λίπι με τη Γιουβέντους, τον Κάρλο Αντσελότι με τη Μίλαν και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη Γιουβέντους.

Ο Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαρέλα, Λαουτάρο, Τιάο, Τονάλι, Κρούνιτς, Τομόρι.

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (84’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν (43’ Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (66’ Γκόοσενς), Λαουτάρο Μαρτίνες (84’ Κορέα), Τζέκο (66’ Λουκάκου).

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τιάο (64’ Kαλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μεσίας (76’ Σαλεμάκερς), Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίας (76’ Οριγκί), Ζιρού, Λεάο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter