Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η ανάκτηση των σχέσεων με την κοινωνία

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η ανάκτηση των σχέσεων με την κοινωνία
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στην Κουμουνδούρου με τα όσα έγιναν στο πρώτο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργάνωσε το κόμμα, στην Κοζάνη την Κυριακή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει μπροστά. Ήδη ετοιμαζόμαστε για το επόμενο στη Θεσσαλία. Προχθές, συμμετείχε όλη η τοπική κοινωνία και όλοι οι φορείς της περιοχής, αναδεικνύοντας το Συνέδριο σε μείζον πολιτικό γεγονός που βοηθά στο να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής», λέει στο Documento υψηλόβαθμο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

«Να έρθουμε σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες»

«Εμείς θέλουμε να είμαστε μια πολιτική δύναμη η οποία έχει τα πιστεύω της, έχει τις θέσεις της, αλλά δεν πιστεύουμε ότι κατέχουμε το αλάθητο ή ένα μαγικό ραβδί ή την πλήρη αλήθεια» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Για αυτόν τον λόγο ξεκινήσαμε τη διαδικασία των παραγωγικών Συνεδρίων. Για να έρθουμε σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, να δούμε από κοινού τα προβλήματά και να συνδιαμορφώσουμε και τις λύσεις» είπε και συμπλήρωσε πως στόχος του κόμματος είναι η ανάκτηση των σχέσεων με τους πολίτες:

«Για κάθε περιοχή της χώρας δεν υπάρχει μια ενιαία συνταγή και ένα ενιαίο φάρμακο, για όλα τα προβλήματα. Χρειάζεται μία δημιουργική πολιτική ανά περιφέρεια και αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Για να μας δημιουργήσει και μία αξιοπιστία. Για την ανάκτηση της σχέσης μας με την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθεί η Λάρισα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στους αγρότες, δίπλα στους κτηνοτρόφους. Δίπλα σε όλη την κοινωνία γιατί εμείς δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν. Η μόνη δύναμη που έχουμε είστε εσείς», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κοζάνη.

«Ο αγρότης είναι η πρώτη γραμμή της κοινωνίας μας» είπε, και κάλεσε τους παραγωγούς να συνεχίζουν να αγωνίζονται: «Μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε τις κινητοποιήσεις σας, η δικαιοσύνη μόνο με αγώνες θα μπορέσει να υπάρξει στο τέλος της ημέρας. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας».

Τα αιτήματα των αγροτών και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κυριαρχήσει την Κυριακή στο δεύτερο Συνέδριο στη Θεσσαλία. Η Αξιωματική αντιπολίτευση αφού αποκάλυψε το θέμα των διακοπών ρεύματος σε 191 πλημμυροπαθείς αγρότες στη Θεσσαλία, προστάτευσε εκατοντάδες ακόμα που κινδύνευαν να μείνουν χωρίς ρεύμα και ανέδειξε την κυβερνητική αναλγησία.

Επιπλέον, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις προτάσεις τους και να συζητήσουν με επαγγελματίες της περιοχής.

Το τρίτο Αναπτυξιακό αναμένεται να γίνει μετά το Συνέδριο του κόμματος. Επόμενοι σταθμοί είναι η Ήπειρος και η Κρήτη, ενώ στόχος είναι να γίνουν και τα 13 Αναπτυξιακά Συνέδρια (ένα σε κάθε περιφέρεια) πριν τις ευρωεκλογές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter