Στους 70 οι ταυτοποιημένοι νεκροί – Εντοπίστηκε μία ακόμη σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι

Στους 70 οι ταυτοποιημένοι νεκροί – Εντοπίστηκε μία ακόμη σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι

Τους 70 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, που έχει και την ευθύνη της προανάκρισης για την τραγωδία και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, στους 70 ταυτοποιημένους νεκρούς προστίθενται και οι τέσσερις που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία. Ένας ακόμα άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από πνιγμό σήμερα από άνδρες του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί.

Παράλληλα, παραμένουν ως αγνοούμενοι ακόμα 14 άνθρωποι με βάση την υποβολή δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, από την αρχή της τραγωδίας.

Οι αρχές εκτιμούν ότι και αυτοί οι 14 είναι μεταξύ των νεκρών, που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, αλλά αυτό δεν μπορούν να το πουν με βεβαιότητα, καθώς οι εργαστηριακές έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Γυναίκα εγκαυματίας στο “Γ.Γεννηματάς” διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Αυτή τη στιγμή, 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter