Στους «8» του κυπέλλου ο Βόλος, 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Στους «8» του κυπέλλου ο Βόλος, 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ (1-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 2-0.

Στη ρεβάνς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά η

κρητική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ. Οι Μήτογλου (2’), Μπαρτόλο (4’ και 5’), Μαρτίνες (7’) έχασαν ευκαιρίες, ενώ το 1-0 έγινε στο 12’. Ο Γιαννούλης έβγαλε την σέντραρε και ο Σαρδινέρο κε κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη.

Οι Βολιώτες ισοφάρισαν στο 19’. Ο Σωτηρίου απέκρουσε το δυνατό σουτ του Νίνη, ο Μπαρτόλο πήρε το… ριμπάουντ, τροφοδότησε τον Δουβίκα κι αυτός με εξαιρετική κίνηση και σουτ έκανε το 1-1.

Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και απείλησε με τον Δουβίκα (32’, 38’ και 50’) και τον Περέα (64’), αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ηταν καλύτερος και ο ΟΦΗ γλίτωσε την ήττα, επειδή είχε σε καλή μέρα τον Σωτηρίου.

O Ευάγγελος Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεγιάδο, Nέιρα,Τέκιο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (54’ Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βαφέας (46’ Καστάνιος), Ουές (79’ Γρίβας), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (54’ Σολίς), Στούρτζεον (79’ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης (59’ Περέα), Μαρτίνες (80’ Κρητικός), Μπαρτόλο (84’ Μπάλλας), Δουβίκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter