Στους 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά – Κατέληξε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους – Δύο σοροί αταυτοποίητες

Στους 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά – Κατέληξε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους – Δύο σοροί αταυτοποίητες

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Έχασε τη μάχη για τη ζωή -σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα είναι η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τη συγκριτική έρευνα του DNA ταυτοποιήθηκαν 81 θύματα της πυρκαγιάς, στα οποία προστίθενται οι 5 τραυματίες που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον αριθμό των ταυτοποιημένων νεκρών στους 86.

Παράλληλα όμως υπάρχουν ακόμα δύο σοροί οι οποίες παραμένουν αταυτοποίητες. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορός ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά. Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες – τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter