Στους δρόμους οι συνταξιούχοι τη Δευτέρα – «Φτάνει πια η εξαπάτηση και η κοροϊδία»

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι τη Δευτέρα – «Φτάνει πια η εξαπάτηση και η κοροϊδία»

Στους δρόμους βγαίνουν οι συνταξιούχοι διεκδικώντας επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης, καταβολή αναδρομικών, και αυξήσεις. Όπως καταγγέλλουν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους εξαπάτησε καθώς οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν «ψεύτικες».

Συγκεκριμένα, σε μαζική συμμετοχή τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος καλεί στο Παναττικό Συλλαλητήριο των Συνταξιουχικών Συνεργαζόμενων Οργανώσεων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, Ελεύθερων Επαγγελματιών, Δικηγόρων, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ κλπ, η Ριζοσπαστική Κίνηση Συνταξιούχων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «οι ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης αποδείχτηκαν εξαπάτηση των συνταξιούχων. Μας εξαπάτησαν με την 13η / 14η σύνταξη. Μας εξαπάτησαν με τα αναδρομικά των δώρων και των επικουρικών συντάξεων, μας εξαπατούν με τις λεγόμενες αυξήσεις, που μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων δεν θα πάρουν».

«Διεκδικούμε : – Eπαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης – Καταβολή αναδρομικών, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις για δώρα και επικουρικές συντάξεις – Αυξήσεις για όλους τους συνταξιούχους με κατάργηση της προσωπικής διαφοράς – Αύξηση της κατώτερης σύνταξης στα 430 ευρώ και του αφορολόγητου στις 10.000 ευρώ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. Συγκεντρωνόμαστε στο πανό της Ριζοσπαστικής Κίνησης Συνταξιούχων, στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ» σημειώνουν στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Κλέβουν» 500.000 παλαιούς συνταξιούχους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter