Στους Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Στους Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις ελπίζει να γίνει τη νέα σεζόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη και του Θανάση, νεόκοπο μέλος και ο ίδιος της Εθνικής Ανδρών εν όψει του ερχόμενου Μουντομπάσκετ, έμεινε μείνει ελεύθερος την Παρασκευή από τους Ντάλας Μάβερικς. Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τα δικαιώματά του και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική, σκοπεύουν να του προτείνουν “διπλό” συμβόλαιο (two-way contract).

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι είτε να τον στείλουν στην θυγατρική τους ομάδα στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα (G League). Τέτοιου είδους συμβόλαια είναι πολύ συνηθισμένα σε νεαρούς μπασκετμπολίστες που βρίσκονται ακόμα υπό εκκόλαψη για τα δεδομένα του NBA.

O 22χρονος Κώστας πραγματοποίησε 2 συμμετοχές πέρυσι με τους Μάβερικς.

Ήδη οι …πονηροί στην Αμερική ισχυρίζονται ότι η κίνηση των Λέικερς είναι ένας άμεσος τρόπος για να δελεάσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του καλοκαιριού του 2021, όταν ο MVP του NBA μένει ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξει φέτος δίπλα στον Γιάννη στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα τρία αδέλφια αναμένεται να δώσουν το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής μας, στα τέλη του μήνα. Η Εθνική θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη 1 Αυγούστου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter