Στους πόσους βαθμούς ξεπλένεται το γούστο της Μαρέβα;

Στους πόσους βαθμούς ξεπλένεται το γούστο της Μαρέβα;

Αυτές τις ημέρες όλοι «θαυμάσαμε» το απαράμιλλο στυλ της Μαρέβα Γκραμπόφσκι και σχολιάσαμε την εμφάνιση της στον Λευκό Οίκο. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού έχει τον τρόπο να «επιβάλλει» αυτό που θέλει κι αν κρίνω από τα σημερινά δημοσιεύματα ξέρει και πως να το πετύχει…

Από το πρωί βλέπω άρθρα που αναλύουν το ντύσιμο της υπέρκομψης και προσπαθούν να πείσουν για το γούστο και τη φινέτσα της. Συγκεκριμένα σάιτ, που καιρό τώρα έχουν υποβάλει τα διαπιστευτήρια και τις πένες τους στην κυρία Μητσοτάκη, εκθειάζουν τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Μέχρι και την Ελληνο-Ιταλίδα σχεδιάστρια Λίζα Σωτήλη ανακάλυψαν που σχεδίασε το κολιέ που φορούσε η κα. Γκραμπόφσκι στην συνάντηση με το ζεύγος Μπάιντεν. Κι είναι αστείο αν σκεφτεί κανείς πως η Λίζα Σωτήλη υπήρξε βοηθός του σπουδαίου ζωγράφου Τζόρτζιο ντε Κίρικο και φίλη του Σαλβαντόρ Νταλί. Στην Ελλάδα, όμως την ανακάλυψαν μέσα από το «Μαρέβα – Η Υπέρκομψη».

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο η αμορφωσιά τους ή η υποτέλεια τους; ή μήπως η παράφορη προθυμία τους να καλοπιάσουν την αφεντικίνα τους;

Ξέρω τι είναι χειρότερο… η πληροφορία πως το κολιέ της Μαρέβα Γκραμπόφσκι κοστίζει 36.000 ευρώ, όσο μια γκαρσονιέρα και όλα αυτά την εποχή που τα ελληνικά νοικοκυριά αιμορραγούν από την ακρίβεια που έχει επιβάλλει η ένοχη ανικανότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter