Στρατηγικός κακοπληρωτής η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, αρνείται να πληρώσει τα χρέη στον ΕΔΟΕΑΠ

Στρατηγικός κακοπληρωτής η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, αρνείται να πληρώσει τα χρέη στον ΕΔΟΕΑΠ

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο χρωστάει στον ΕΔΟΕΑΠ αλλά αρνείται και να πληρώσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews αν και όλα τα άλλα κόμματα όταν κλήθηκαν από τον ΕΔΟΕΑΠ να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους το έπραξαν και έχουν είτε εξοφλήσει, είτε προχωρήσει σε διακανονισμό και εξυπηρετούν τις δόσεις τους, η Νέα Δημοκρατία αρνείται συστηματικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αιτιολογία που προβάλλει είναι ότι πρόκειται για χρέη που άφησαν οι προηγούμενες ηγεσίες του κόμματος!

Η πρωτοφανής αυτή στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Κυριάκου Μητσοτάκη οδήγησε το Ταμείο των δημοσιογράφων στην κατάθεση αγωγής το 2017 προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα-που ανέρχονται σε πάνω από 150.000 ευρώ- δικαστικά.

Η αγωγή αναμένεται να συζητηθεί το προσεχές διάστημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εάν η ΝΔ ακόμα και τώρα ή ακόμα και μετά τη συζήτηση της αγωγής δείξει την πρέπουσα στάση – για κόμμα που ονειρεύεται, μάλιστα, να αναλάβει τα ηνία της χώρας – και ζητήσει διακανονισμό για τις οφειλές της, το Ταμείο θα προβεί σε ρύθμιση.

Το ποσό που χρωστά η ΝΔ στο ταμείο των δημοσιογράφων είναι με τις προσαυξήσεις περίπου 150.000 ευρώ από διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες όπου φέρεται να μην έχει καταβάλει το αγγελιόσημο. Παράλληλα η ΝΔ εμφανίζεται να παρακράτησε και την εισφορά 3% επί των αποδοχών συντακτών και υπαλλήλων που ασφαλίζονται στον ΕΔΟΕΑΠ, χρήματα τα οποία, όμως, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε ο ΕΔΟΕΑΠ δεν αποδόθηκαν ποτέ στον Οργανισμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter