Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης στη Βουλή θυμήθηκε και το… ρούτερ του Μαξίμου! (Video)

Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης στη Βουλή θυμήθηκε και το… ρούτερ του Μαξίμου! (Video)

Αν είσαι στριμωγμένος πρέπει να φύγεις προς τα μπρος, αποφεύγοντας τη συζήτηση και αυτό έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όπως φαίνεται έχει απογοητεύσει και το ίδιο του το κόμμα.

Στην τριτολογία του στη Βουλή σήμερα, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που τον ρώτησε αν έχει αφήσει για τον επόμενο πρωθυπουργό τις τρεις επιστολές του… είπε με μια προσπάθεια να κάνει πνεύμα πως εκείνος (ο Μητσοτάκης) όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε ούτε… ρούτερ…

Σύμφωνα με το «ανέκδοτο» των τριών επιστολών, ο απερχόμενος πρωθυπουργός αφήνει τρεις επιστολές στον επόμενο για να τις ανοίξει «στα δύσκολα». Η πρώτη λέει «ρίξ’τα στον προηγούμενο», η δεύτερη λέει «ρίξ’ τα στον υπουργό» και η τρίτη «ετοίμασε τις δικές σου επιστολές».

Ακούγεται περίεργο βέβαια αυτό να το λέει ο Μητσοτάκης όταν -όλοι θυμόμαστε- την τυπικότητα παράδοσης -παραλαβής εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα αλλά και το ότι… μύρισαν χασίς στο Μαξίμου.

Περίεργο οι νεοδημοκράτες να μην έχουν καταγγείλει κάτι τέτοιο εδώ και ενάμιση χρόνο πάντως, και να είχαν τόση ευαίσθητη μύτη τα «γαλάζια λαγονικά».

Η αλήθεια είναι πως όλα παραδόθηκαν όπως έπρεπε. Δηλαδή όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός με τις συνδέσεις που ενδεχομένως να μην ήταν του… επιπέδου του νέου τεχνοκράτη και νεοφιλελεύθερου πρωθυπουργού.

Γι αυτό και άλλαξε τη διακόσμηση και καρέκλες, γι αυτό και «αναβάθμισε» με το αζημίωτο βέβαια τον εξοπλισμό.

Εξάλλου όλοι ξέρουμε τη μανία των τεχνοκρατών για συγκεκριμένες πανάκριβες επιλογές…

Όπως και να ‘χει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλα τα βρήκε στη θέση του. Τώρα, ή κάποιος δεν τον ενημέρωσε σωστά, ή απλά θέλησε να αποδράσει από την ερώτηση, την ώρα μάλιστα πως μέσα στο κόμμα του, τον ρωτάνε αν πρέπει όντως να ετοιμάσει τις επιστολές του για τον επομένο. 

Μπορεί βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτό τον τρόπο να θέλει να καλύψει τα έξοδα που έκανε ο ίδιος για να «αναβαθμίσει» την ψηφιακή υποδομή του Μαξίμου, σε αντίθεση με τις ιδέες του που σίγουρα δεν αναβαθμίζονται με τίποτα όπως φαίνεται και σε μία από τις πολλές εγκρίσεις δαπανών που ακολουθεί! 

Μπορεί πάντως απλά… να ήταν ένα «εύρημα» της στιγμής, αν και δεν τον διακρίνει ο αυθόρμητος λόγος έξω από το κείμενο!

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/11/25/5fbe957d825e6331a71f8593.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter