Στροφή από Δ. Γιαννακόπουλο για Γουδή

Στροφή από Δ. Γιαννακόπουλο για Γουδή

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ψηφίζουν «δαγκωτό» Γουδή για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση, συντάσσεται με αυτήν την προοπτική, παρότι επιμένει πως το ΟΑΚΑ θα ήταν μια εφικτή λύση για να φιλοξενήσει όλα τα τμήματα του συλλόγου.

«Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους. Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο, βάσει της μελέτης της Delloite», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι «από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων, άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή – Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις». 

 Και η δήλωση καταλήγει ως εξής: «Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον, προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς, κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ». Αυτή η ατάκα είναι αιχμή για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως δεν υπάρχει λόγος να ενημερώσει οποιονδήποτε για τις κινήσεις του γηπεδικού, προτού υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

Υπέρ της λύσης για γήπεδο στο Γουδή τάσσεται και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γι’ αυτό ο Δ. Μπαλτάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αλαφούζο και τον κ. Γιαννακόπουλο που συντάσσονται στο σχέδιο δημιουργίας της Παναθηναϊκής πολιτείας στο Γουδή. Θεωρώ δεδομένο πως όλοι μαζί θα δώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Είμαι συγκινημένος». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter