«Success Story»: H νέα συμπαραγωγή της Nova!

«Success Story»: H νέα συμπαραγωγή της Nova!

Η γκρίζα κωμωδία «Success Story» σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova

Η γκρίζα κωμωδία «Success Story» σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova! Η ταινία «Success Story» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί σε Ά τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

O εμπνευστής της σειράς ταινιών «Λούφα και Παραλλαγή», Νίκος Περάκης, με την νέα του ταινία «Success Story» ολοκληρώνει την 14η ταινία της ιδιοσυγκρασιακής φιλμογραφίας του, αφού για ακόμη μία φορά, από τη μοναδική του οπτική «γωνία», αποτυπώνει ένα χρονικό προδοσίας, συνωμοσίας και ίντριγκας στα πρώτα χρόνια της κρίσης μέσα από ένα σκοτεινό παιχνίδι με πανίσχυρους παίκτες. Το λαμπρό καστ των ηθοποιών της ταινίας αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνο Μουζουράκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, Βάσω Καβαλιεράτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ηλία Βαλάση, Πάνο Κρανιδιώτη, Γιάννη Κοκιασμένο και τον Δημήτρη Πετρόπουλο. Το καστ της ταινίας συμπληρώνεται με την φιλική συμμετοχή των Μαρία Αλιφέρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρία Μπακοδήμου και Ορφέας Αυγουστίδης. To soundtrack της ταινίας «Success Story», με τίτλο «Στον Αέρα», ερμηνεύει η Demy, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση.

Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από έναν παθιασμένο έρωτα στα χρόνια της απερισκεψίας. Ο Παναγής Πάνδωρας, ένας εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή, όμορφη και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού, Τζορτζίνα Τζελέπη. Κόντρα στα προγνωστικά, οι δυο τους ερωτεύονται απερίσκεπτα και παράφορα. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μία δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της. Όταν ο Παναγής θα ανακοινώσει την κάθοδό του στην πολιτική, όλα θα ανατραπούν καθώς μαθαίνει πως μία βόμβα απειλεί τη ζωή του.

Με την ταινία «Success Story», η Nova, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία με περισσότερες από 135 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών και έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!










Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter