«Sully»: Μία ανείπωτη αληθινή ιστορία πίσω από ένα θαύμα αποκλειστικά στη Nova!

«Sully»: Μία ανείπωτη αληθινή ιστορία πίσω από ένα θαύμα αποκλειστικά στη Nova!

Η ταινία «Sully» βραβευμένη από την Ιαπωνική Ακαδημία με το Βραβείο «Outstanding Foreign Language Film» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 22:00.

Με όχημα την σκηνοθετική του ευφυΐα ο Κλιντ Ίστγουντ μεταφέρει μια αληθινή ιστορία στην μεγάλη οθόνη, άμεσα συνδεδεμένη με τον πατριωτισμό και το συλλογικό συμφέρον υπό τη σκιά της συλλογικής αμερικανικής μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου. Η ιστορία αφηγείται με δραματουργικό τρόπο την ιστορία του Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπεργκερ, ενός έμπειρου πιλότου, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου 2009, κατάφερε να προσγειώσει ένα αεροπλάνο με βλάβη και στους δύο κινητήρες στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, σώζοντας τις ζωές των επιβατών και του πληρώματος.

Η πραγματική είδηση είχε τότε ταξιδέψει στα μίντια ολόκληρου του πλανήτη αναδεικνύοντας τον κυβερνήτη σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους… Το Συμβούλιο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών της Αμερικής έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Τη λεπτή ερμηνευτική ισορροπία ανάμεσα στον ήρωα και τον κατηγορούμενο αναλαμβάνει ο βραβευμένος με δύο συνεχόμενα Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και Χρυσή Σφαίρα Τομ Χάνκς, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ερμηνευτική του δεινότητα. Το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Ααρον Εκχαρτ, Λόρα Λίνεϊ και ο Χολτ ΜακΚάλανι.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter