Sunlight: Νέο υπερσύγχρονο κέντρο πωλήσεων και service βιομηχανικών μπαταριών Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Sunlight: Νέο υπερσύγχρονο κέντρο πωλήσεων και service βιομηχανικών μπαταριών Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Ανταποκρινόμενη στη δυναμική αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων ετών και θέλοντας να καλύψει με συνέπεια και αξιοπιστία τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της, η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο πωλήσεων και service το οποίο εξυπηρετεί τις αγορές της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν αμεσότητα ανταπόκρισης στην ζήτηση και διασφάλιση υψηλής ποιότητας στη διαχείριση και εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Οι νέες εγκαταστάσεις, βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη Κηφισιάς Αττικής, είναι συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. και διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα για:

  • παράδοση έως και την ίδια ημέρα (αυθημερόν)
  • βέλτιστη διαχείριση στοκ (FIFO), με σύγχρονα συστήματα αποθήκης (RF)
  • ταχύτητα, ασφάλεια κι ευκολία στη φορτοεκφόρτωση με τη χρήση σύγχρονων ανυψωτικών
  • άμεση ιχνηλασιμότητα στη ροή των κωδικών
  • απόλυτη ασφάλεια χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πυρόσβεσης – πυρανίχνευσης

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων της SUNLIGHT, ο Industrial Unit Manager, κ. Χρήστος Γεωργίου, δήλωσε: «Οι σύγχρονες υποδομές των νέων εγκαταστάσεων μας, δίνουν τη δυνατότητα για παροχή μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στους πελάτες που εμπιστεύονται την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της SUNLIGHT. Το νέο κέντρο του τμήματος Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμβάλλει στην περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής μας θέσης και της διεύρυνσης του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στις διεθνείς αγορές».

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT

Η Συστήματα SUNLIGHT, είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου Olympia και εδώ και 27 χρόνια ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές, καταναλωτικές εφαρμογές και εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Έχοντας αναπτύξει τεχνολογίες αιχμής, η Συστήματα SUNLIGHT έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, με εξαγωγές που αγγίζουν το 92% της παραγωγής της, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας στη διεύθυνση www.systems-sunlight.com

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

– κα Τζίρου Σοφία, Director, V+O Communication, 210 7249000 (262), stz@vando.gr

– κα Τροκούδη Ανθή, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Olympia, 210-8181580, 6932100053, a.trokoudi@olympiagroup.com – www.olympiagroup.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter