Super Bowl: Για πρώτη φορά κρίθηκε στον έξτρα χρόνο (Video)

Super Bowl: Για πρώτη φορά κρίθηκε στον έξτρα χρόνο (Video)

Ξημερώματα Δευτέρας και οι New England Patriots νίκησαν τους Atlanta Falcons και κέρδισαν στον τελικό του Super Bowl 51, το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που παρακολούθησαν και φέτος εκατομμύρια κόσμου.

Για πέμπτη φορά κατέκτησαν το Super Bowl οι Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς μετά από μία απίστευτη ανατροπή στον αγώνα που χαρακτηρίστηκε ο πιο δραματικός τελικός στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Οι Πάτριοτς της Βοστώνης βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 25 πόντους διαφορά στην τρίτη περίοδο, αλλά κατάφεραν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση και να επικρατήσουν με 34-28 των Ατλάντα Φάλκονς.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ο τελικός κρίθηκε στον έξτρα χρόνο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο θρυλικός quarterback των Πάτριοτς, Τόμ Μπρέιντι (φωτογραφία κάτω). Ο σύζυγος της Ζιζέλ κέρδισε τον τίτλο του MVP για τέταρτη φορά και έγινε ο πρώτος quarterback που κέρδισε πέντε Super Bowl.

Στο ημίχρονο ανέβηκε στη σκηνή η λαμπερή Lady Gaga και εντυπωσίασε ακόμα μία φορά.

Ο πρόεδρος Τραμπ παρακολούθησε τον αγώνα με τη σύζυγό του Μελάνια και δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στους νικητές μέσω twitter.

Ο τελικός στο στάδιο NRG του Χιούστον μεταδόθηκε σε πάνω από 170 χώρες και τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter