Super Cup Ευρώπης: Υπερπρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, 14-11 την Κίνεφ

Super Cup Ευρώπης: Υπερπρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, 14-11 την Κίνεφ

Τα πήρε όλα και… ξανάρχεται! Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετά το ελληνικό νταμπλ, μετά την κατάκτηση της Euroleague, κατάκτησε σήμερα (18/12) και το ευρωπαϊκό σουπερ καπ του 2021 κι ετοιμάζεται να κερδίσει για 2η σερί σεζόν και την Euroleague 2022…

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν στον τελικό που διεξήχθη στον Πειραιά, την ρώσικη Κίνεφ Κίρισι με 14-11 και πανηγύρισαν τον 5ο ευρωπαϊκό τίτλο τους.
Ο έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και πανάξια κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης. Για δεύτερη φορά στην ιστορία του τμήματος που μετράει συνολικά πέντε Ευρωπαϊκά τρόπαια (2 Euroleague, 1 LEN Trophy, 2 Super Cup).
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-2, 3-3, 2-2.

Ολυμπιακός: Ξενάκη 2, Μ.Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ 4, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Σλίκινγκ 1,

Κίνεφ Κίρισι: Ζούμπκοβα 4, Κρίμερ 2, Ρίζκοβα 1, Προκοφίεβα 2, Κλίζινα 1, Κάρναουκ 1.

Δηλώσεις Παυλίδη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, είπε μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup δήλωσε μετά τέλος του αγώνα: «Τα κερδίσαμε όλα. Είμαι ευχαριστημένος. Είμαι ευτυχισμένος και είμαι σίγουρους πως θα ακολουθήσουν κι άλλα τρόπαια.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τις παίκτριές μου. Χωρίς τα κατάλληλα υλικά δεν μπορεις να κάνεις τίποτα. Ειμαι τυχερός. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα κορίτσια και στη διοίκηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν”.
Πρόσθεσε ακόμη: “Χωρίς ίχνος υπερβολής ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και μπορεί να χάσρι από ελάχιστες ομάδες”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter