Super Cup Μπάσκετ: Άνοιξε φτερά ο Προμηθέας, 98-88 την ΑΕΚ

Super Cup Μπάσκετ: Άνοιξε φτερά ο Προμηθέας, 98-88 την ΑΕΚ

Με νίκη-έκπληξη του Προμηθέα επί της φιλόδοξης ΑΕΚ ξεκίνησε το διήμερο του Σούπερ Καπ της Basket League. H ομάδα της Πάτρας νίκησε με 98-88 (ημίχρονο 43-46) και προκρίθηκε στον τελικό της Πέμπτης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στο Περιστέρι.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι το 35ο λεπτό, αλλά ο Προμηθέας πάτησε το γκάζι στο φινάλε και προηγήθηκε με 15 πόντους, με πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Λούντζη (21), Χάρη Γιαννόπουλο (19), Ιαν Μίλερ (24) και Δημήτρη Αγραβάνη (14).

«Με ξάφνιασε το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου, δεν είχα ιδιαίτερη πίστη αλλά διαψεύστηκα», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς. «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, στόχος πάντοτε είναι το επόμενο παιχνίδι».

Οι Ματσιούλις (20), Μορέιρα (19), Ράις (18) και Λάνγκφορντ (14) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της ΑΕΚ. Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό του Περιστερίου.

H AEK, που θα αγωνιστεί αύριο στον μικρό τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, προετοιμάζεται για το Final-8 του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

«Πρέπει να εμφανιστούμε εκεί με πολύ διαφορετική νοοτροπία, αλλιώς δεν έχουμε καμία τύχη», ομολόγησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter