Super Cup μπάσκετ: Με «εικοσάρα» ο Ολυμπιακός στον τελικό

Super Cup μπάσκετ: Με «εικοσάρα» ο Ολυμπιακός στον τελικό
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός σφράγισε πρώτος το εισιτήριό του για τον σαββατιάτικο τελικό του Super Cup, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της σεζόν στο μπάσκετ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη με 84-64.

Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με σερί 13-0 μετά το 28-30 και δεν απειλήθηκε, αφού η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 46-36, ενώ οι Πειραιώτες έφτασαν στο +20 πέντε λεπτά πριν το τέλος (75-55).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Διακρίθηκαν από τον Ολυμπιακό και οι Ουίλιαμς-Γκος (16), Παπανικολάου (12), Λαρεντζάκης (8), Γουόκαπ (8), Κάνααν (7), Πίτερς (7). Εκτός αγώνα έμειναν ο νεοφερμένος Ίγκνας Μπραζντέικις και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Τζέιλεν Χαντς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου με 24 πόντους. Ο Ουίλιαμς πρόσθεσε 12 και ο Ντάνγκουμπιτς 11.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς τους τραυματίες Μήτογλου, Παπαπέτρου και τον Μπαλτσερόφσκι. Ο Ντίνος Μήτογλου υπέστη θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγώνων για τις επόμενες 20 μέρες, οπότε θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο τελικός του Super Cup θα διεξαχθεί στη Ρόδο το βράδυ του Σαββάτου (20.30).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter