Super League πλέι οφ: Δύσκολη νίκη του Αρη, 2-0 τον Αστέρα

Super League πλέι οφ: Δύσκολη νίκη του Αρη, 2-0 τον Αστέρα

Ο Αρης προχώρησε με νίκη 2-0 επί του Αστέρα στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8’ πέτυχε γκολ με τον Βαλιέντε που ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ, ενώ μέχρι το 30’ είχε χάσει τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Μπαράλες (19’), Φερνάντεθ (23’) και Σίτο (28’), τη στιγμή που ο Αρης είχε μεν την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μια τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος σε φάουλ του Γκάμα που πέρασε λίγο άουτ..

Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Αστέρα να χάνει ευκαιρίες και τον Αρη να βγαίνει επικίνδυνα μπροστά μετά το 60’. Σε μια μάλιστα αντεπίθεση του στο 69’ από ασίστ του Σάσα, ο Σίλβα που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι 12 λεπτά νωρίτερα, πέρασε και τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 85’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία ο Αρης για το 2-0 με τον Μάνο αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης εξιλεώθηκε κι έκανε το 2-0 από ασίστ του Σίλβα.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Μουνάφο, Τζέγκο, Σάσα, Σουάρεθ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι (57’ Μάνος), Μήτρογλου (57’ Σίλβα).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Αλβάρες, Μουνάφο (73’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Τιλίκα (73’ Ρεγκίς), Φερνάντεθ (59’ Αλί Μπαμπά), Σίτο (59’ Ριέρα), Μπαράλες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter