Super League πλέι οφ: Παρέλαση τίτλου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, συνέτριψε 5-1 την ΑΕΚ

Super League πλέι οφ: Παρέλαση τίτλου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, συνέτριψε 5-1 την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και τη συνέτριψε 5-1 μέσα το ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του “δικεφάλου” αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποδοκιμασιών των λιγοστών οπαδών – προσκεκλημένων τους, με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών να τους έχουν σταματήσει λίγο πριν την είσοδο τους στα αποδυτήρια και να τους τα “ψέλνουν”…

Το ντέρμπι ξεκίνησε πολύ νευρικά χωρίς φάση αλλά στο τρίλεπτο 17-19’ το ματς πήρε φωτιά. Αρχικά, ο Καμαρά στο 17’ έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Χνιντ και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 0-1 του Ολυμπιακού. Δυο λεπτά μετά, από λάθος απόκρουση του Μπα, ο Μάνταλος πλάσαρε και ο Τάνκοβιτς από κοντά ισοφάρισε αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Και στο 23’ σε αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» ο Χολέμπας έκανε την ασίστ και ο Μασούρας με δυνατό σουτ από πλάγια έκανε το 0-2.

Η ΑΕΚ σοκαρισμένη από τα δύο γκολ έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και τα λάθη της εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο κυνικός Ολυμπιακός, που στο 35’ από σέντρα του Χολέμπας και λάθος του Λόπες, ο Ελ Αραμπί έγραψε από κοντά με τα 20ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, το 0-3. Και στο 44’ από ασίστ του Ελ Αραμπί ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4…

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε με 4-4-2 να μαζέψει τα κομμάτια της και με τον Ολυμπιακό χαλαρό μπήκε πάλι δυνατά στο ματς και στο 49’ πέτυχε γκολ με διπλή προσπάθεια του Ολιβέιρα αλλά ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ και το γκολ μέσω και του VAR ακυρώθηκε.

Στο 53’ ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-5 και λίγο μετά ο Μαρτίνς έβγαλε τους Καμαρά και Ελ Αραμπί για να τους δώσει ανάσες ενώ ο Χιμένεθ έβαλε έναν ακόμη αμυντικό μέσο για να μπορέσει να συμμαζέψει τα πράγματα. Στο 68’ ο Ανσαριφάρντ έχασε μια καλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ.

Στο 74’ με τον Χολέμπας να κλέβει τη μπάλα και να δίνει στον Φορτούνη, ο τελευταίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-5. Τελικά στο 89’ μετά από κόντρες ο Ανσαριφάρντ μείωσε (και με υπόδειξη του VAR) για την Ενωση (1-5)…

Ο Σέρβος διαιτητής Γιοβάνοβιτς «κιτρίνισε» τους Μπρούμα, Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Χνιντ (63’ Νεντελτσιάρου), Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι (46’ Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46’ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (78’ Μαχαίρας), Μάνταλος (63’ Γαλανόπουλος), Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Χολέμπας (75’ Ντρέγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63’ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (58’ Φορτούνης), Μασούρας (75’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (63’ Χασάν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter