Super League: 0 – 1 ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, λίγο πριν τη λήξη

Super League: 0 – 1 ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, λίγο πριν τη λήξη

Έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το «χρυσό» γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Λιβαδειά, με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Έστω και δύσκολα, ο «δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε την 3η διαδοχική του νίκη, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που γνώρισαν την 4η διαδοχική τους ήττα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά και σιγά-σιγά μετέφεραν το παιχνίδι από το κέντρο και προς την περιοχή του Λεβαδειακού. Από τις 10 τελικές που είχαν οι «ασπρόμαυροι» στο πρώτο 45λεπτο (οι 6 προς την εστία των γηπεδούχων) δεν υπήρξε «καθαρή» ευκαιρία για γκολ. 

Οι Βοιωτοί πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου απειλητικοί για την εστία του Γλύκου. Μοναδική φορά που ανησύχησαν την εστία του διεθνούς τερματοφύλακα ήταν η φάση του 45ου λεπτού, με τον Μάντζιο να επιχειρεί να τον «κρεμάσει», αλλά ο Γλύκος βρέθηκε σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που «κυνήγησε» περισσότερο το γκολ και ο Λεβαδειακός αυτή που προσπαθούσε να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς στο β΄ μέρος σημειώθηκε στο 69΄. Το σουτ του Κουλούρη απόκρουσε δύσκολα ο Ναμάσκο και στο «ριμπάουντ» ο Κάμπος έστειλε τη μπάλα πάνω στα πόδια του Λευκορώσου γκολκίπερ των Βοιωτών.

Συνέχιζε να πιέζει ο ΠΑΟΚ και στο 81΄ «άγγιξε» το γκολ με το σουτ του Μάτος να σταματάει στη ρίζα της δεξιάς δοκού του Ναμάσκο. Τελικά, η «λύτρωση» για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84΄. Από τη σέντρα του Κάμπος, ο Πέλκας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter