Super League 1: Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι στο Ν. Φάληρο κι ένα ματς στον… αέρα

Super League 1: Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι στο Ν. Φάληρο κι ένα ματς στον… αέρα

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, οι ομάδες της Super League 1 επιστρέφουν σήμερα (3/1) και αύριο (4/1) στη δράση με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, της πρώτης του β’ γύρου. Μιας αγωνιστικής στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο Νέο Φάληρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα έξι παιχνίδια και άλλα δύο αύριο.

Σήμερα, στις 15:00 είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα παιχνίδια, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – ΟΦΗ αλλά σε ό,τι αφορά στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, όλα είναι στον αέρα αφού στους «πράσινους» έχουν εντοπιστεί 4 κρούσματα κορονοϊού. Τα πάντα θα κριθούν από τα σημερινά πρωινά τεστ στο Κορωπί και για την ώρα όλα είναι ανοιχτά. Αν επιβεβαιωθούν πέντε κρούσματα στην ομάδα, τότε σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα αναβληθεί το παιχνίδι.

Κατά τα λοιπά, στις 17:15 τη σκυτάλη θα πάρουν η ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στις 19:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ με δύο μεγάλες επιστροφές, αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά για τους Πειραιώτες και εκείνη του Μανόλο Χιμένεθ για την Ενωση.

Τη Δευτέρα (4/1) η Λαμία θα υποδεχτεί τον Αρη και ο Βόλος τον Ατρόμητο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Κυριακή (3/1)

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (15:00)

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (17:15)

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (17:15)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19:30)

Δευτέρα (4/1)

Βόλος – Ατρόμητος (17:15)

Λαμία – Άρης (19:30)

Βαθμολογία:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter