Super League 1: Η πρόταση Αλαφούζου που άναψε φωτιές

Super League 1: Η πρόταση Αλαφούζου που άναψε φωτιές

Η πρόταση για τα τηλεοπτικά που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, στη σημερινή συνεδρίαση της Super League 1 άναψε φωτιές στην τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού.

Ο Γ. Αλαφούζος κατέθεσε πρόταση να μην ξεκινήσει η Super league της νέας σεζόν αν δεν έχουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας τηλεοπτικό συμβόλαιο και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ομάδων που έχουν ήδη συμβόλαια. Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ δεν συμφώνησαν, ενώ υπήρξε και λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού (Τάκης Αγραφιώτης) και ΠΑΟΚ (Μάκης Γκαγκάτσης).

«Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο;», είπε ο Τάκης Αγραφιώτης και στη συνέχεια ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε με την πρόταση του Αλαφούζου. Αυτό εκνεύρισε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού που τόνισε πως «το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Εχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα».

Εκτός πάντως της πρότασης Αλαφούζου που άναψε φωτιές, ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» κατέθεσε και μια ακόμα προταση για την δημιουργία «Super League ΤV», έτσι ώστε «ο συνεταιρισμός να ελέγχει μόνος του τα δικαιώματα και την εικόνα του»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter