Super League 1: Μάχες σε Ηράκλειο, Λάρισα και ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ

Super League 1: Μάχες σε Ηράκλειο, Λάρισα και ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ

Η δεύτερη δόση της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 διεξάγεται σήμερα σε τρία γήπεδα.

Στις 16.00 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που θα έχει υπηρεσιακό προπονητή το πάγκο του, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ εκτός και οι «πράσινοι» από τον Αρη εντός και θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στις νίκες. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που έχουν μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα και από αύριο αναλαμβάνει την ομάδα τους ο Πολωνός Λάσλο Μπόλονι.

Στις 18.15, η ΑΕΛ που αναζητάει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια θα υποδεχτεί τον πάντα επικίνδυνο και φιλόδοξο Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος στις 20.30 έχουμε το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με τους γηπεδούχους να μαστίζονται από πολλά προβλήματα, καθώς θα έχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 6-7 απουσίες βασικών παικτών τους κυρίως λόγω τραυματισμών! Αξιοσημείωτο επίσης ότι το παιχνίδι τους διεξάγεται μόλις τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Europa League, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (22/10) ο μεν ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια, η δε ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία την Μπράγκα…

Για την ΑΕΚ η νίκη είναι μονόδρομος ειδικά μετά την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Όμως τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά αφού ο Καρέρα δεν θα έχει τη διάθεση του τον τιμωρημένο Μάνταλο (αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική) αλλά και τους τραυματίες Χουλτ, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Μπακάκη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ινσούα!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς έχει ήδη δύο «γκέλες» με Ατρόμητο και Βόλο. Είναι αήττητος στα εννέα τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ενώ εκτός έδρας δεν έχει χάσει από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν τον νίκησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Αμπελ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς τον Ελ Καντουρί, ο οποίος μάλλον θα χάσει και το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια…

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Χθες

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Σήμερα 18/10

16.00, ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

18.15, ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

20.30, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Αύριο 19/10

19.30, Λαμία – Παναιτωλικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter