Super League 1: Με ξέσπασμα του Ελ Αραμπί στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Ατρόμητο

Super League 1: Με ξέσπασμα του Ελ Αραμπί στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Ατρόμητο

Με… συνταγή β’ ημιχρόνου και στην 5η αγωνιστική της Super League και σκόρερ τον Γιουσούφ Ελ Αραμπί που πέτυχε τρία γκολ κι έφθασε ήδη τα πέντε στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα με την Μαρσέιγ στους ομίλους του Champions League νίκησε τον Ατρόμητο που αγωνίστηκε από το 30’ με δέκα παίκτες, με 4-0.

O Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά δημιούργησε τέσσερις πολύ καλές φάσεις για γκολ με τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, Χασάν και Μασούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν τον Ατρόμητο που αμυνόταν στο μισό γήπεδο και στο 20’ ο Γούτας έδιωξε πριν τη γραμμή σε κεφαλιά του Σεμέδο και το 30’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής μέσω VAR του Μάτιτς για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καμαρά. Παρ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Γούτα που μπλόκαρε ο Σα.

Στο 40’ ο Μαρτίνς έριξε στο ματς και τον Ελ Αραμπί, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 έτσι ώστε να πιέσει ακόμη περισσότερο τον Ατρόμητο…

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 6 επίσημα παιχνίδια φέτος του Ολυμπιακού (4 ματς πρωταθλήματος και δύο στα πλέι οφ του Champions League), οι Πειραιώτες δεν σημείωσαν γκολ, ήταν πέντε φορές ισόπαλοι 0-0 και μια φορά ήταν πίσω στο σκορ (στα Γιάννινα). Τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ημίχρονο ήταν:

Ολυμπιακός – Αστέρας 0-0 (τελικό 3-0), Ολυμπιακός – Ομόνοια 0-0 (τελικό 2-0), Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0 (2-0), Ομόνοια – Ολυμπιακός 0-0 (0-0), ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-0 (1-1), Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βγήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν γκολ και το κατάφεραν με περιπετειώδη τρόπο στο 51’ να το πετύχουν με τον Ελ Αραμπί (το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα) μετά από ωραίο συνδυασμό Καμαρά, Φορτούνη. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ αλλά με το VAR το γκολ κατακυρώθηκε…

Το γκολ απελευθέρωσε τους Πειραιώτες και λίγο αργότερα, στο 65’ ο Ελ Αραμπί πήρε τη μπάλα τη γύρισε στον Εμβιλά κι εκείνος βρήκε τον Χασάν που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0…

Στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε καθώς όλοι στον Ολυμπιακός είχαν το μυαλό τους την Μαρσέιγ. Παρ όλα αυτά ο Ελ Αραμπί κατάφερε στο 83’ να πετύχει το 4ο γκολ του στο πρωτάθλημα και να γράψει το 3-0 αλλά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τέσσερα λεπτά μετά με προβολή έκανε το 4-0…

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης απέβαλε τον Μάτιτς ενώ κιτρίνισε τους Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά (76’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Βαλμπουενά (69’ Λοβέρα), Μασούρας (40’ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (69’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν (76’ Σουντανί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γούτας, Χαρίσης (61’ Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μουνίθ (35’ Μπουσούλαζιτς), Νάτσος, Κυβρακίδης (68’ Ούμπιδες), Σάλομον (69’ Γκαλβάο), Κωτσόπουλος (61΄ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Μάτιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter