Super League 1: Πρεμιέρα στα πλέι-οφ, με ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Super League 1: Πρεμιέρα στα πλέι-οφ, με ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Τα Play Off ξεκινούν με το «αθηναϊκό» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Λίγες μέρες από την νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο με το επιβλητικό 3-0, οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες ξανά στο ίδιο γήπεδο (13/3 7:30). Το τριφύλλι βρίσκεται στην 5 θέση με 42 βαθμούς .Η ‘Ενωση είναι στην 3η της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον τέταρτο Άρη κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Ευρώπης. Θυμίζουμε η ΑΕΚ έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο , μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (13/3-7:00) με σκοπό να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Μόλις την περασμένη Κυριακή στο Χαριλάου οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τους κιτρινόμαυρους να «σπάνε» το Αήττητο του Ολυμπιακού με σκορ 2-1. Οι θεσσαλονικείς με προπονητή τον Χερμάν Μπούργος τα πηγαίνουν εξαιρετικά και σε συνδυασμό με την επιστροφή των 6 βαθμών κατάφεραν να εξασφαλίσουν την θέση τους στα πλέι-οφ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί της Γάνδης στην Τούμπα με 1-0 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα(13/3-9:00) του οποίου εν τέλει του επιστράφηκαν οι βαθμοί και αποτελεί την τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την είσοδο στα πλέι-οφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, συμμετέχοντας παράλληλα σε 3 διοργανώσεις (κύπελλο, πρωτάθλημα,Conference League). Η διαφορά του με τον Ολυμπιακό είναι στους 12 βαθμούς. Θυμίζουμε ότι έγινε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΠΑΣ διότι ακολουθεί η δύσκολη ρεβάνς με την Γάνδη .

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

Ολυμπιακός – Άρης (13/3-7:00)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (13/3-7:30)

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (13/3-9:00)

Βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 65
2. ΠΑΟΚ 53
3. ΑΕΚ 46
4. Άρης 45
5. Παναθηναϊκός 42
6. ΠΑΣ Γιάννινα 40

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter